Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

8 timer siden

TORSVÅG HAVFISKE

The friends from the North group caught a nice halibut a few days ago. 😃 ... See MoreSee Less

The friends from the North group caught a nice halibut a few days ago. 😃

Comment on Facebook

Very nice👌

4 dager siden

TORSVÅG HAVFISKE

Noen som vet hvor man kan ta båtførerprøve når man er engelsk talende? ... See MoreSee Less

4 dager siden

TORSVÅG HAVFISKE

Da har vi fått flytebryggen klar for ny sesong. 😃 ... See MoreSee Less

Da har vi fått flytebryggen klar for ny sesong. 😃Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

I have been to many fishing places in my life, but I remember Torsvag the best. I greet you very warmly!

Strålende. Lykke til med årets sesong👍🤩

Gleder oss, fire uker igjen så er vi der.

Gratulerer med ny plassering 🙏🏻. Det ble veldig flott 🤩

Can’t wait to go in August😊

Ser bra ut.

Why have you had to move it ?

Looking forward to seeing you again 🎣

View more comments

1 uke siden

TORSVÅG HAVFISKE

Some nice catches in April from the Kroslak group 😃 ... See MoreSee Less

Some nice catches in April from the Kroslak group 😃Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Thomas Sivills

Adrian Sanderson

Robert Winsborough

Alan Duggan 😉

3 uker siden

TORSVÅG HAVFISKE

Vi takker for alle delinger og alle kontakter. Vi har nå fått flere hyggelige og varige kontakter. 😀👍

VI REKRUTTERER!

Lar du deg fascinere av naturen i Nord-Norge og drømmer du om å oppleve hvordan det er å leve og bo med umiddelbar nærhet til fjell og hav, samt være omgitt av et mangfold av muligheter for vakre naturopplevelser?

Kan en jobb for hele eller for deler av sesong 2024 på vårt turistanlegg "TORSVÅG HAVFISKE" i fantastiske omgivelser på kysten av Nord-Norge friste? Nå har du en unik mulighet til å leve ut drømmen!

Du får mulighet til å bo gratis, arbeide med varierte arbeidsoppgaver ute - og innendørs, bli med til sjøs for å prøve fiskelykken og samtidig ha rike muligheter til å bli bedre kjent med Nord-Norge på fritiden. En arbeids-sesong hos oss byr på mange fargerike vær-/ klima- og naturopplevelser i perioden april - oktober. Her kan du opp leve snø, våren som på kort tid spretter frem, feiring av Norges nasjonaldag 17. mai, midnattssolens fremmarsj og tilbaketrekning, en sommer som kan by på mange flotte naturopplevelser, samt kanskje den vakreste tiden av alle - høsten. Trenger du litt avveksling kan du ta turen til Tromsø, som er nærmeste by - og byen som har blitt et populært reisemål for mange.

Høres dette interessant ut - og har du lyst å vite mer?

Vi søker deg / dere som ønsker å komme hit alene eller med en venn eller kjæreste, for å få nye opplevelser. Dere kan arbeide hele sesongen og være med på å legge til rette for gode minner for alle våre gjester som kommer fra mange ulike steder i Europa - eller dere kan velge å jobbe for oss deler av sesongen (a. april/mai/juni, b. juli/august eller c, september /oktober).

Vi vil gjerne ha deg med på arbeidslaget vårt, ta kontakt for mer informasjon om hva du / dere kan forvente dere. Send meg melding på Messenger eller ring meg på +47 415 52 794.

Hilsen Sonja.

Del gjerne innlegget med noen du tenker kan være interessert 🙂
... See MoreSee Less

Vi takker for alle delinger og alle kontakter. Vi har nå fått flere hyggelige og varige kontakter. 😀👍

VI REKRUTTERER!

Lar du deg fascinere av naturen i Nord-Norge og drømmer du om å oppleve hvordan det er å leve og bo med umiddelbar nærhet  til fjell og hav, samt være omgitt av et mangfold av muligheter for vakre naturopplevelser?

Kan en jobb for hele eller for deler av sesong 2024 på vårt turistanlegg TORSVÅG HAVFISKE  i fantastiske omgivelser på kysten av Nord-Norge friste? Nå har du en unik mulighet til å leve ut drømmen!

Du får mulighet til å bo gratis, arbeide med varierte arbeidsoppgaver ute - og innendørs, bli med til sjøs for å prøve fiskelykken og samtidig ha rike muligheter til å bli bedre kjent med Nord-Norge på fritiden.  En arbeids-sesong hos oss byr på mange fargerike vær-/ klima- og naturopplevelser i perioden april - oktober. Her kan du opp leve snø, våren som på kort tid spretter frem, feiring av Norges nasjonaldag 17. mai, midnattssolens fremmarsj og tilbaketrekning, en sommer som kan by på mange flotte naturopplevelser, samt kanskje den vakreste tiden av alle - høsten. Trenger du litt avveksling kan du ta turen til Tromsø, som er nærmeste by - og byen som har blitt et populært reisemål for mange.

Høres dette interessant ut - og har du lyst å vite mer? 

Vi søker deg / dere som ønsker å komme hit alene eller med en venn eller kjæreste, for å få nye opplevelser. Dere kan arbeide hele sesongen og være med på å  legge til rette for gode minner for alle våre gjester som kommer fra mange ulike steder i Europa - eller dere kan velge å jobbe for oss deler av sesongen (a. april/mai/juni, b. juli/august eller c, september /oktober). 

Vi vil gjerne ha deg med på arbeidslaget vårt, ta kontakt for mer informasjon om hva du / dere kan forvente dere. Send meg melding på Messenger eller ring meg på +47 415 52 794.

Hilsen Sonja.

Del gjerne innlegget med noen du tenker kan være interessert :-)Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Lykke til med å få gode og stødige folk på den fine plassen Sonja. Der skulle jeg søkt om æ va litt yngre.😊

Fine Sonja

Fantastic photo of you, Sonja Karlsen!

Bravooo Sonja💪💪

Martin Thomas Vero ❤️❤️

View more comments

Load more