Havfiske

Europas kveitehovedstad

Torsvåg Havfiske ligger en times kjøring fra Tromsø, på naturskjønne Vannøya. Vår spesielle beliggenhet ytterst ute i havgapet gjør at våre gjester har en unik nærhet til de beste fiskeplassene. Våre kveitefangster er utrolige. Kveiterekorden vår er på 194 kg, og var også verdensrekord en stund. I tillegg til et stort antall kveiter, lander våre gjester også andre arktiske fiskeslag, som torsk, sei, hyse, uer og steinbit.

Vi leier ut 8 fult møblerte leiligheter, alle beliggende på campen vår, som er i nærheten til båtene og vårt moderne fileteringshus. I tillegg til leilighetene leier vi ut 4 frittstående hus, deriblant fantastiske Torsvåg Fyr, som alene er verdt et besøk. Vi leier ut Arvor båter; 21,5 ft. og 23 ft. (deluxe-utgaven). I tillegg har vi en større båt, Korsö 1100, som vi leier ut for guiding, inkludert skipper/guide.

På vårt kjøkken lager vi mat på bestilling fra våre gjester. Vi serverer mat og drikke fra våre utsøkte arktiske meny. Vi kan hente og bringe våre gjester på flyplassen, om dere ikke ønsker å bruke egen bil/leiebil. Vi leier ut fiskestenger og flytedresser, og har annet fiskeutstyr for salg.

Vi har et eget VIP-program, inneholdende Limo-service, cruisebåt, gourmetmåltider, og annen 24/7 servicebasert på kundenes ønsker. Ta kontakt for skreddersydde VIP-opplegg.

Torsvågs nærhet til den åpne sjøen gjør oss perfekt for fisking i sommerhalvåret. Vi har høye fjell for turgåing i sommerhalvåret, samt ski/trugeturer i vinterhalvåret. Området vårt er også fantastisk for å oppleve det arktiske nordlyset. Nordlysjakt inkludert aktiviteter på forespørsel.

Torsvag Havfiske

Torsvag Norveska

Tilbudsforespørsel

Vi tilbyr også transport fra/til Tromsø Lufthavn/Torsvåg Havfiske. minimumspris å betale for er 4 personer.

Matservering på bestilling. Det er mulig å velge mellom kun frokost, lunch eller 3-retters middag eller helpensjon. Minimum 8 personer for matservering.